Een van de nieuwe merken die wij bij Hunters Nature mogen verkopen is Darf. Een ontzettend mooi merk met oog op dier en natuur. Ze zijn gespecialiseerd in voeding voor zowel de hond als de kat. 

KVV 

Orgineel zijn ze bij darf begonnen bij hun eigen honden. De herder die ze hielden had regelmatig last van allergiën. hiervoor kreeg hij speciale brokken van de dierenarts. helaas werkte dit niet naar behoren en bleef de hond jeuk houden. 
Maar toen hoorde de baasjes van BARF voeding. En gezien ze een slagerij hadden was dit makkelijk uit te proberen. Dit had het gewenste effect voor de hond. Om het voeren hiervan makkelijker te maken mixte ze de verschillende soorten vlees zelf en maakte ze blokken die makkelijk in te vriezen waren. Zo is het idee ontstaan om vlees rollen te verkopen.

Want ze waren zo enthousiast over het product dat ze nu al 19 smaken van de klassieke KVV hebben, maar ook houdbare potten en rollen. 

Uitbreiding.

Nadat de KVV was goed beviel bij iedereen zijn ze bij DARF gaan uitbreiden. Nu hebben ze naast DARF voeding ook andere verschikkende lijnen droog voer en snacks. En de meeste van de producten komen nog steeds uit hun slagerij. Hierdoor is er veel kwaliteit controle op alle producten.

Biologisch verantwoord

Buiten dat DARF een goed en gezond merk is voor uw hond of kat, zijn ze ook nog eens heel bewust bezig met het milieu en de gevolgen van de vervuiling. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de Woofstock. 
dit is een speciale stok van 100% koffieboomhout uit Vietnam. Door de verkoop van het koffieboomhout verdienen de boeren in Vietnam in het natte seizoen nog wat extra en hoeven zij de resten hout niet te verbranden.

Als Hunters nature zijn wij erg enthousiast dat wij steeds meer van de producten van DARF kunnen leveren. Houd de site in de gaten voor de nieuwe producten en updates!

Deze Darf producten hebben wij momenteel bij Hunters Nature

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.