Heerlijk oven baked tradition zijn brokken voor honden en katten. Maar Oven Baked Tradition is niet zomaar een brok. Hieronder lees je wat Oven Baked Tradition zo speciaal maakt.

Zoals de naam al zegt worden deze brokken gebakken in de oven. Dit betekend dat het langzaam word verwarmt op een lage temperatuur. Hierdoor blijven alle natuurlijke voedingstoffen in de brokken behouden.

Maar waarom is dat Oven Baked dan zo bijzonder:

Ja kan onder andere veel meer vers vlees in het recept doen en alle aroma's en smaken naar voren laten komen, ingrediënten gebruiken die gemakkelijker verteerbaar zijn en de integriteit van de eiwitbronnen en essentiële vitamines behouden.

Bakken in de oven produceert ook brokjes die tot 20% dichter zijn, zodat u uw katten of honden niet zoveel hoeft te voeren om een ​​vol gevoel te krijgen.

Oven Baked Tradition katten- en hondenvoer bevat ook echt vlees van geselecteerde boerderijen als eerste ingrediënt. Of u nu kiest voor ontbeend kip of lamsvlees, eend of vis, de versheid en kwaliteit van het vlees is altijd compromisloos. De gezonde, hoogwaardige formules bevatten ook verschillende groenten en fruit, zoals zoete aardappelen, appels, bosbessen, bananen, spinazie, broccoli, pompoen en cranberry (om er maar een paar te noemen). Deze voorzien katten en honden van de essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben een lang en gezond leven leiden. Om aan de andere essentiële voedingsbehoeften van je harige vrienden te voldoen, voegen ze ook vitamines en mineralen toe, evenals lokaal geteelde volle granen (gerst, haver, rogge, lijnzaad) die ze zelf malen om hun voordelen te optimaliseren.

De volgende producten zal je nooit vinden in een brok van Oven Baked Tradition:

  • Graan gluten
  • Tarwe
  • Mais
  • Soja
  • Runder bijproducten
  • Kunstmatige kleur of smaakstoffen

Een heerlijke hoogwaardige voeding voor uw hond of kat. Een one of a kind brok waarvoor er bij elke hond of kat wel een past

Alle producten van Oven Baked

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.