Happy Dog / Happy Cat

All you feed is love

Deze familie produceert in het Beierse Wehringen nu al drie generaties hoogwaardige diervoeding. Omdat zij grote hondenliefhebbers zijn en streven naar het produceren van de optimale diervoeding, hebben zij voor de gezondheid en vitaliteit van uw hond unieke recepturen ontwikkeld.

Het bijzondere hieraan: de zorgvuldig samengestelde veelzijdigheid van 100% natuurlijke ingrediënten. Zij geven de voorkeur aan grondstoffen van landbouwers uit de regio en staan zo persoonlijk garant voor de betrouwbare herkomst van deze voedingsbestanddelen. In deze producten worden alleen hoogwaardige proteïnen gebruikt en gecombineerd met de waardevolle eigenschappen van kruiden en vruchten.

Kwaliteitseisen 

Bij Happy dog/cat hechten ze veel waarden aan de kwaliteit van het voer. dit betekend strenge controles en veel kennis in huis. Dit word mede mogelijk gemaakt doordat ze veel van de grondstoffen uit de buurt halen. Hierdoor ben je goed voor de omgeving en goed voor het milieu.

Ook zijn ze tegen elk gebruik van kunstmatige kleur- en geurstoffen, conserveringsmiddelen en genetisch gemanipuleerde grondstoffen. hierdoor is de voeding erg natuurlijk en word deze ook goed geaccepteerd door de moeilijke eters. Ook honden en katten met een allergie kunnen makkelijker voeding pakken van Happy dog of cat.

Happy dog/cat Natural Health Concept

Om de voeding compleet te maken hebben ze naast hoogwaardige vlees en vis ook extra's toegevoegd aan het voer.

geselecteerde kruiden: verse, gedroogde kruiden voor de maag, darm en bloedsomloop. Deze zorgen voor een natuurlijke en gezonde vertering.

vruchtvlees van appels en andere vruchten: Natuurlijke pectine bevattende voedingsvezels zorgen voor een regelmatige vertering

Sporenelementen: Voor een optimale verzorging met alle belangrijke sporenelementen. Ze zijn van levensbelang in het voorkomen van deficiëntieverschijnselen.  

Lijnzaad: Word vers gemalen. Ze bevatten waardevolle Omega 3 + 6 vetzuren voor de huid en vacht.

Groen lippige Nieuw-Zeelandse mossel: Bevat Glucose-aminoglucsanen, deze zijn belangrijk voor de gewrichten, pezen en tussenwervels.

Geschiedenis:

Happy dog en Happy cat gaan al een lange tijd mee. De eerste voorboden van het diervoer wat het nu is was in 1765. Toen werd er gestart met de graanproductie. Voordat ze hier mee zijn gestopt zijn ze al beginnen met het produceren van de aardappelvlokken voor de veevoer. Dit was makkelijker op te slaan en te verdelen. in 1960 konden ze stoppen met de graanproductie. 

In 1965 begon de productie van de hondenvoeding, nog niet onder de naam Happy dog maar onder de naam Müller‘s Hundenahrung. En in 1975 kwam de eerste extruder voor de productie van honden en katten voer in brok en paletvorm.

En in 2002 is Happy Cat begonnen met het produceren met de basis van het kattenvoer wat ze momenteel aanbieden. Hier is natuurlijk in de afgelopen jaren een hoop aan veranderd. En de laatste grote verandering in kattenvoer was dit jaar nog. Met de nieuwe kattenlijn en uiterlijk.

Maatschappelijke betrokkenheid

1.4 miljoen euro al gedoneerd!

Sinds Happy Dog Supreme Sensible Africa en Mini Africa in mei 2009 werden gelanceerd, heeft Happy Dog 2% van de verkoopprijs van elk verkochte zakken van Afrika  (1 kg en meer) aan de SOS Kinderdorp in Afrika geschonken. Begin 2019 waren de donaties van deze geweldige campagne al meer dan 1,4 miljoen euro.

Dus heel erg bedankt voor uw bijdrage aan dit zeer waardevolle doel.

Uw donaties ondersteunen momenteel dit project:

Met de steun van Happy Dog, de basisschool in Rutana, Burundi, is nu volledig opgewaardeerd, waardoor we door kunnen gaan naar ons volgende project: “Onderwijs voor een betere toekomst in Afrika ”.

Ongeveer 124 miljoen kinderen en jongeren in Afrika krijgen geen onderwijs door armoede en geweld. We willen deze situatie verbeteren door samen te werken met SOS Kinderdorp. In nauwe samenwerking met onderwijsinstanties, scholen en maatschappelijke organisaties willen we kinderen gratis toegang geven tot onderwijs van hoge kwaliteit. Een goede schoolopleiding is voor hen de enige weg naar een goed werkend leven. Wanneer u Happy Dog Africa en Mini Africa koopt, helpt u een aantal items te financieren:

  • Doorlopende kosten voor onderwijs en beroepsopleiding
  • Aankoop van educatief materiaal
  • Salarissen voor leraren
  • en nog veel meer

Alle producten van Happy cat en Happy dog

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.