Met de hond op reis

Lees hier alle do's en don't als je met jouw hond op reis wil.

Vliegen met de hond of kat

De hond mee op vakantie nemen is natuurlijk erg leuk, maar hier moet je echt goed over na denken. Heb je uiteindelijk toch de keuze genomen om de hond mee te nemen op vakantie met het vliegtuig kan je maar beter goed voorbereid op weg gaan. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet waar je allemaal op moet letten, en wat de regels zijn van de grootste vlieg maatschappijen.

Lees meer »

Meest hond vriendelijke landen in Europa

Met de hond op reis is natuurlijk heerlijk, niet alleen voor jou maar ook voor jouw beste maatje. Nu zijn niet alle landen er blij mee als jij de hond meeneemt. Daarom willen wij bij Hunters nature de meest hond vriendelijk landen van Europa op een rijtje zetten. Want het is toch veel leuker als niet alleen jij maar ook jouw hond word gewaardeerd op plaats van bestemming.

Lees meer »

Wat moet ik meenemen op vakantie

Als je met de hond op vakantie gaat moet je aan een hoop extra dingen denken. Nu verschilt het ook of je met de hond het vliegtuig in gaat of lekker met de auto gaat. Persoonlijk ben ik er geen fan van om de hond mee te nemen in het vliegtuig. Dit zorgt vaak voor veel stres en je moet er een hoop extra dingen voor regelen.

Lees meer »

Hotel de Leugenaar

Het eerste hotel waar wij eens zijn gaan kijken met Hunter is Hotel de Leugenaar in Vlissingen. Op de website heeft het hotel een mooie beschrijving: 

Lees meer »