Hotel de Leugenaar

Gepubliceerd op 22 april 2022 om 14:47

Het eerste hotel waar wij eens zijn gaan kijken met Hunter is Hotel de Leugenaar in Vlissingen. Op de website heeft het hotel een mooie beschrijving: 

Hotel Brasserie De Leugenaar ligt aan de langste zeeboulevard van Nederland. Het uitzicht is er werkelijk grandioos!

“Ons hotel is een sfeervol en gezellig hotel met 15 tweepersoonskamers. De brasserie heeft een warme uitstraling waar u zich gelijk thuis voelt. Op een steenworp afstand van de meeste hotelkamers, de serre en het terras op de boulevard, varen de zeeschepen voorbij en kunt u genieten van het zeezicht. Helemaal tot rust komen in een moderne omgeving waar wij het als normaal ervaren dat we onze gasten mogen verwennen.”

Nu zijn honden hier ook van harte welkom, dus waren wij wel eens benieuwd hoe dit er van binnen uit zag.

Binnenkomst

Wij waren wat aan de vroege kant aangekomen in Vlissingen. Helaas mochten we echt pas om 15:00 uur inchecken. Op zich niet heel erg natuurlijk, want de locatie van het hotel was bijna perfect. Op het rustige deel van de boulevard, maar wel rechtstreeks aan het water. Tot 1 mei mogen honden hier los lopen op het strand. Daar hebben wij dan ook heerlijk gebruik van gemaakt. 

Om 15:00 konden we dan eindelijk onze kamer in. Het personeel was erg vriendelijk met het inchecken, maar ze waren vergeten om de honden bij de reservering erbij te zetten maar dat was ook geen probleem. Wel kwamen er €15,- schoonmaak kosten per hond per nacht bij. Gezien de honden nu al volledig onder het natte zand zaten klonk ons dat best redelijk. 

De inloop van het hotel is een restaurant. Hier is zowel het ontbijt als het diner mocht je dat willen. Het is een ruimte die mooi is ingericht met vloerbedekking en veel rode accenten. Er is een lift aanwezig waar je met twee personen en twee honden prima in kan staan, maar dan is deze wel vol. Ook is de lift erg oud en langzaam. En omdat de lift nog niet was voorzien van moderne techniek werd deze uitgeschakeld als het personeel naar huis was. Dat betekend dat als de hond midden in de nacht moet plassen je dus met de open trap naar beneden moet. Met de honden zaten wij op de derde verdieping. Niet heel handig gezien het hotel erg gehorig is. 

Kamers

De kamers zijn erg compact voor twee man en twee honden. Met een weekend tas gaat het nog wel, maar je moet niet beide een koffertje meenemen. Natuurlijk had ik ook snacks en eten voor de honden bij. dus allemaal extra spullen waar eigenlijk niet echt ruimte voor was. De badkamer is ook erg verouderd en zou toch eens moeten worden vervangen, want een douch gordijn brengt denk ik wel rillingen over iedereen zijn rug. Verder functioneerde wel alles wat er nodig was. Ook hier lag vloerbedekking. Met al dat zand lijkt mij dat niet ideaal, maar gelukkig hoeven we hier niet zelf schoon te maken.

Het bed lag niet al te best. Wel was het schoon, dus dat is al heel wat. Maar met de honden die het bed ook wel heel leuk vonden was dat alleen de eerste nacht het geval.

Eten

Wij hadden het ontbijt gereserveerd bij de kamers. De honden mochten heerlijk mee. ideaal voor als je hond het spannend vind alleen te zitten. Het ontbijt was lekker. Niet heel speciaal, maar altijd nog uitgebreider dan thuis. Ook hebben wij hier een keer gegeten in de avond, en ook dat was erg lekker. 

Al met al hebben we een lekker weekend gehad. Het hotel is prima om een paar dagen te verblijven met honden, maar zorg dat je honden niet te groot zijn, en zindelijk. 

Cijfer: 6.5/10

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.