Jouw hond verdient natuurlijk het beste!

Speeltjes


Labrador

De labrador retriever is een van de meest gehouden honden in Nederland. Door zijn zachte karakter en makkelijke omgang met kinderen is dit een erg populair ras geworden.

Lees meer »

Duitse herder

De Duitse herder, het op een na populairste hondenras van Nederland. Staat bekend als een intelligente hond die houd van het werken voor zijn baas. Hij word veel gehouden als gezins-hond of waakhond, maar word ook gebruikt als politie en speurhond. 

Lees meer »

Golden Retriever

De Golden Retriever is de derde in de ranglijst populairste hond in Nederland. Ze worden veel in huis gehaald voor hun vriendelijke aard. Ze zijn slim en enthousiast en passen prima in een actief gezin. Ze hebben vrij veel beweging nodig om hun energie kwijt te kunnen. De vacht verzorging van een Golden Retriever is was meer werk als bij bijvoorbeeld een Labrador.

Lees meer »

Berner Sennenhond

De Berner Sennenhond is een ras dat erg op zijn baas is gericht. Ze zijn vrij groot en vriendelijk maar kunnen ook goed voor zichzelf zorgen. Ze hebben we veel beweging nodig, en passen dus prima in een actief gezin met een duidelijke leider. De vacht verzorging van een Berner Sennen is wel intensief en kost tijd.

Lees meer »

Staffordshire Bull Terriër

De Staffordshire Bull Terriër word ook wel de Engelse Stafford genoemd. Het zijn hele levendige en vrolijke honden in de omgang. Ze worden gehouden als waak en gezins-hond. De hond heeft wel een sterke leider nodig en met andere honden zijn ze vaak minder makkelijk. De verzorging van een Staffordshire Bull Terriër is erg makkelijk.

Lees meer »

Chihuahua, korthaar en langhaar

De Chihuahua, een erg bekend hondje met een interessante reputatie. Word vaak gehouden als een echte huishond. Ze kunnen, mits goed opgevoed, echt hele lieve en trouwe honden zijn. Maar vaak worden ze te soft opgevoed waardoor ze geen echte tegenspraak hebben gehad en dus maar doen waar ze zin in hebben.

Lees meer »