Droogvoer

Om jou hond gezond te houden is het belangrijk de juiste voeding te pakken. De ene hond wil alles het liefst zacht en nat hebben waar de andere hond toch liever zijn brokken heeft. Hieronder vind je de gezonde varianten van brokken met een hoog vlees gehalte. Alleen het allerbeste voor jou hond. 

Voor groot en klein en jong en oud. Elke hond heeft zijn eigen favoriet.

Pala

Yora

Yora is een speciaal voer dat gemaakt is met oog op de hond en de aarde. het heeft namelijk de laagste ecologische voetafdruk als het gaat om hondenvoeding. Wij als mensen doen er zelf al veel aan om samen te leven met moeder natuur. Maar ook de honden kunnen hier een handje bij helpen. Bij Yora gebruiken ze streek ingrediënten en insecten als proteïne bron. Erg goed bij over gevoelige honden, en ontzettend lekker. Voor meer informatie klik hier.

Acana

Acana maakt Biologically Appropriate hondenvoer van verse regionale ingrediënten, waarbij het volledige productie proces word gedaan door Acana in hun eigen keukens. Acana wil een nieuwe standaard in honden voer. Ten eerste willen ze rekening houden met de natuurlijke evolutie naar een eiwitrijk voedingspatroon met veel vlees en ten tweede: met vlees, gevogelte, vis en eieren van duurzame teelt door lokale leveranciers, dagelijks vers.

Oven-Baked Tradition

Een heerlijk brok voor honden met een hoog gehalte aan vlees. Deze brokken zijn speciaal in de oven gebakken zodat al het goede in de brokken behouden blijft. Voor meer informatie waarom Oven Baked Tradition zo speciaal is lees je hier.

Applaws

Applaws is een merk voor honden en katten die aan het begon stond van de revolutie in diervoeding. Een van de eerste merken die ervan uit gingen dat honden en katten voeding moeten krijgen gebaseerd op een volledig carnivoor dieet. Hierdoor is een groot deel van de voeding minimaal 75% vlees of vis aangevuld met groentes en supplementen. geen kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Ziwi Peak

KIVO

Happy dog

Droogvoer van Happy Dog staat voor de beste kwaliteit “Made in Germany“. Onze productlijnen zijn bijzonder uitgebalanceerd, goed verteerbaar en rijk aan hoogwaardige dierlijke eiwitten. Alle soorten voer bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- of bewaarmiddelen of toegevoegde suikers. De zorgvuldige bereiding van natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen zorgt voor een 100% uitgebalanceerd voer voor jouw hond. voor meer informatie over happy dog klik hier

Nieuwe levering Happy Dog komt eraan