Jouw Kat verdient natuurlijk het beste!
Cornish Rex

De Cornish Rex is een katten ras die ontstaan is in 1950. Voor een Kattenras is dit vrij laat. Het was een spontane mutatie van de korthaar. De Cornish Rex is een aanhankelijke en vriendelijke kat. Hij kan niet zo goed alleen zijn. Door zijn korte vacht is de verzorging vrij simpel.

Lees meer »

Amerikaanse korthaar

De Amerikaanse korthaar is een kat met een makkelijk karakter. Ze worden vaak in huis gehaald als huiskatten, maar ze vinden het vaak ook heerlijk om buiten te zijn. Ze zijn erg gehecht aan hun baasje en eigen plekje en lopen niet zo snel weg. Ook qua verzorging zijn het makkelijke katten.

Lees meer »

Abessijn

De Abessijn, een lieve maar aanwezige kat. Ze zijn ontzettend intelligent en willen dan ook altijd meedoen en erbij horen. Het zijn zeker geen schoot katten maar zoeken wel echt naar de band met een baas en eventueel een vriendje in huis. Ze kunnen niet goed alleen zijn maar voelen zich vaak niet comfortabel in een huis vol katten. De vachtverzorging van een Abessijn is relatief makkelijk.

Lees meer »

Siamees

De Siamees is een praatgrage en actieve kat die houd van aandacht. Hij is graag in een gezin en is niet zo graag alleen. Het is een sierlijke kat die veel in Nederland word gehouden. De vacht van een siamees heeft niet heel veel extra aandacht nodig. Dit maakt het een makkelijke en leuke kat in een druk gezin.

Lees meer »

Sphynx

De Sphynx is een ras die bij veel mensen bekend is. Hij heeft een aparte reputatie. Aan de ene kant vinden sommige mensen een haarloze kat eng maar aan de andere kant zijn er mensen verliefd geworden op dit lieve en nieuwsgierige ras. Ondanks dat deze kat geen vacht heeft is de verzorging over het algemeen intensiever dan bij een normale kat. 

Lees meer »

Ragdoll

De vrolijk en speelse Ragdoll is een erg gewilde kat onder Nederlandse gezinnen. Ze zijn ontzettend vriendelijke en vinden bijna iedereen leuk. Een erg makkelijke poes in een huiselijke omgeving. De Ragdoll is ook makkelijk voor een druk gezin omdat de vacht weinig extra aandacht nodig heeft.

Lees meer »