Droogvoer

Yora 

Acana

Acana maakt Biologically Appropriate hondenvoer van verse regionale ingrediënten, waarbij het volledige productie proces word gedaan door Acana in hun eigen keukens. Acana wil een nieuwe standaard in katten voer. Ten eerste willen ze rekening houden met de natuurlijke evolutie naar een eiwitrijk voedingspatroon met veel vlees en ten tweede: met vlees, gevogelte, vis en eieren van duurzame teelt door lokale leveranciers, dagelijks vers. voor meer informatie klik hier.

Oven baked tradition

Een heerlijk brok voor katten met een hoog gehalte aan vlees. Deze brokken zijn speciaal in de oven gebakken zodat al het goede in de brokken behouden blijft. voor meer informatie waarom Oven Baked Tradition zo speciaal is lees je hier.

Applaws

Applaws is een merk voor honden en katten die aan het begon stond van de revolutie in diervoeding. Een van de eerste merken die ervan uit gingen dat honden en katten voeding moeten krijgen gebaseerd op een volledig carnivoor dieet. Hierdoor is een groot deel van de voeding minimaal 80% vlees of vis aangevuld met groentes en supplementen. geen kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Ziwi PEAK

Heerlijke, eerlijke voeding zonder compromis.

Geboren uit liefde, Gemaakt met goedheid, gemaakt in Nieuw Zeeland.

Als het gaat om het vervullen van het leven van onze honden en katten denken wij voornamelijk aan Geluk, vreugde en leveren wat er word verwacht. Wat in de wereld vandaag nogal onverwacht is.

Ziwi is een merk die zich laat inspireren door rauwe voedings recepten. En dit allemaal met de beste ingrediënten uit New zeeland. Voor meer informatie over Ziwi PEAK klik hier

KIVO

Happy cat

Happy Cat kattenvoer staat voor de beste kwaliteit “Made in Germany”. Katten zijn unieke dieren in termen van hun dieet, metabolisme en gedrag, daarom moet aandacht worden besteed aan het dieet van jouw fluwelen poot. voor meer informatie over Happy cat klik hier.

Nieuwe levering Happy cat komt eraan