Natvoer

Herrmann's

Biologisch voer voor honden en katten. Dat is wat Hermann's zo speciaal maakt. Ze maken gecertificeerde biologische producten uit diervriendelijke veehouderij met regionale producten, zonder synthetische toevoegingen, zonder pesticiden en zonder genetische manipulatie. Voor meer informatie over Herrmann's klik hier.

Applaws

Applaws is een merk voor honden en katten die aan het begon stond van de revolutie in diervoeding. Een van de eerste merken die ervan uit gingen dat honden en katten voeding moeten krijgen gebaseerd op een volledig carnivoor dieet. Hierdoor is een groot deel van de voeding minimaal 80% vlees of vis aangevuld met groentes en supplementen. geen kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Ziwi PEAK

Heerlijke, eerlijke voeding zonder compromis.

Geboren uit liefde, Gemaakt met goedheid, gemaakt in Nieuw Zeeland.

Als het gaat om het vervullen van het leven van onze honden en katten denken wij voornamelijk aan Geluk, vreugde en leveren wat er word verwacht. Wat in de wereld vandaag nogal onverwacht is.

Ziwi is een merk die zich laat inspireren door rauwe voedings recepten. En dit allemaal met de beste ingrediënten uit New zeeland. Voor meer informatie over Ziwi PEAK klik hier

Prijzen zijn per 24 kleine of 12 grote blikken.

Happy cat

Happy Cat kattenvoer staat voor de beste kwaliteit “Made in Germany”. Katten zijn unieke dieren in termen van hun dieet, metabolisme en gedrag, daarom moet aandacht worden besteed aan het dieet van jouw fluwelen poot. Binnenkort meer smaken beschikbaar. voor meer informatie over Happy cat klik hier.

Nieuwe levering happy cat komt eraan