Wie zijn wij

Wij zijn een online dierenspeciaalzaak waar wij graag zo veel mogelijk jullie willen voorzien van de juiste informatie omtrent het gedrag, voeding en verzorging. Om zo veel mogelijk informatie te leveren bij de merken en producten proberen wij u net zo goed te helpen, zodat het net is alsof u de informatie krijgt in een winkel. Maar dan met de gemakken van een online bestelling.

Mijn naar is Daphne. Ik ben de afgelopen 8 jaar bezig met het opbouwen van dit bedrijf. Sinds 2021 is deze site online gekomen. Als achtergrond heb ik een opleiding gedaan op het Groenhorst college. Ook heb ik mijn trim diploma's gehaald en ben ik voedingsdeskundige voor honden en katten.

Bij mij thuis is het op dit moment ook een beesten boel. Mijn eerste hond hier op de foto te zien is Hunter. Een reu van nu negen jaar oud. Hij is altijd een moeilijke eter geweest. Hunter is mijn eerste inspiratie geweest om dit bedrijf te starten. Ik heb hem als pup van acht weken oud gekocht met een klein zak brokken van de fokker.

Helaas was hij anders dan alle andere pups waarover ik had gelezen of gehoord. Hij liet zijn bak gewoon staan. De oude brokken at hij niet en de nieuwe meestal één of twee keer. Steeds had ik weer nieuwe hoop dat hij uiteindelijk één soort plotseling wel bleef eten. Dit kwam pas toen ik ging overstappen naar vers vlees. Elke twee a drie dagen een andere smaak dan bleef hij wel eten. Je zag hem weer helemaal opleven. Zijn vacht werd mooier en hij had veel meer energie. Het probleem met brokken eten heeft hij nu nog. Toch moet het soms, en dan zie je meteen dat hij ook in brokken echt een voorkeur heeft.

Naast voedingsadvies ben ik ook onderdeel van een fokprogramma team. Hierbij helpen wij mensen van a tot z met het fokken van gezonde rashonden. Van het zoeken naar het juiste koppel als het helpen met de bevalling. Maar ook het advies richting de aanstaande hondenbezitters. Dit is erg leuk en geeft veel voldoening. 

Bij Hunters nature proberen we daarom ook zo veel mogelijk te focussen op informatie voorziening. Mochten er dus vragen naar voren komen, stuur ons gerust een bericht!