Advies op maat

Heeft jou hond of kat wel eens last van klachten zoals braken na het eten of diarree? Heeft hij wel eens last van zijn huid? 

Dit zijn symptomen die we vaak zien bij honden of katten die niet de optimale voeding krijgen waar ze behoefte aan hebben.

Veel honden en katten bezitters lopen hier tegenaan. Het is altijd lastig om te weten wat nou het beste is voor uw hond of kat. En daarom hebben wij advies op maat.

Via de knop ''inschrijven'' kan u een bericht maken met daarin waar u tegenaan loopt als honden of katten bezitter. Dan gaan wij kijken waar de mogelijke tekorten zitten in de voeding. Hiervoor krijg je dan de uitleg en een speciale aanbieding met genoeg voer/ snacks en supplementen voor twee weken. 

Als ze dit voer minimaal twee weken hebben uitgeprobeerd gaan we met u evalueren hoe het gaat. Wat u ziet aan verbetering aan uw hond of kat en of er nog bepaalde uitdagingen zijn waar we naar moeten kijken.

En als we dan uiteindelijk het perfecte voer hebben gevonden voor uw hond of kat hebben we altijd de mogelijkheid deze in grote verpakkingen te bestellen.

Ook kan u gebruik maken van de advies op maat optie als u bijvoorbeeld wil overstappen van droog naar nat voer. Of als u graag speciaal advies wil voor het Barfen. 

Eventueel het opstellen van voeding schema's en andere vragen die er nog zijn over het maken en bereiden van BARF kan je bij ons kwijt.