Merken voeding

Alle verschillende merken voeding hebben zo hun eigen voor en nadelen.

Vind hier alle informatie over de merken die wij verkopen bij Hunters Nature.

Darf

Een van de nieuwe merken die wij bij Hunters Nature mogen verkopen is Darf. Een ontzettend mooi merk met oog op dier en natuur. Ze zijn gespecialiseerd in voeding voor zowel de hond als de kat. 

Lees meer »

Happy Dog / Happy Cat

Deze familie produceert in het Beierse Wehringen nu al drie generaties hoogwaardige diervoeding. Omdat zij grote hondenliefhebbers zijn en streven naar het produceren van de optimale diervoeding, hebben zij voor de gezondheid en vitaliteit van uw hond unieke recepturen ontwikkeld.

Lees meer »

Acana

Acana voeding is eerlijke en gezonde voeding voor honden en katten. De voeding is gebaseerd op de behoeftes van de voorouders van onze huisdieren. Dit natuurlijk zonder allerlei synthetische toevoegingen. Op de verpakkingen staat tot in de puntjes beschreven wat er in deze brokken zit. Zo weet je altijd wat jij je huisdier voert. 

Lees meer »

Oven Baked Tradition

Heerlijk oven baked tradition zijn brokken voor honden en katten. Maar Oven Baked Tradition is niet zomaar een brok. Hieronder lees je wat Oven Baked Tradition zo speciaal maakt.

Lees meer »

Herrmann's Manufaktur

Herrmann's Manufaktur is een biologisch gecertificeerde fabrikant van honden- en kattenvoer van topkwaliteit. De eigenaar is Erich Herrmann. Het bedrijf staat voor biologisch, regionaliteit en duurzaamheid. Het is gevestigd in Glonn, Beieren.

Lees meer »