Heerlijke eerlijke voeding zonder compromis.

Geboren uit liefde, Gemaakt met goedheid, gemaakt in Nieuw Zeeland.

Als het gaat om het vervullen van het leven van onze honden en katten denken wij voornamelijk aan Geluk, vreugde en leveren wat er word verwacht. Wat in de wereld vandaag nogal onverwacht is.

Ziwi is een merk die zich laat inspireren door rauwe voedings recepten. En dit allemaal met de beste ingrediënten uit New zeeland.

Ziwi is een erg bijzondere voeding te noemen. Buiten dat het helemaal uit nieuw zeeland komt heeft het een aantal interessante eigenschappen.

Lucht gedroogd:

Zo word het met een speciale techniek gedroogd aan de lucht. Hierdoor gaan er geen belangrijke voedingstoffen verloren door het verhittingen. Dit gaat als volgt:

  1. Eerst word het mengsel gemaakt van de verschillende ingrediënten. Elk mengsel bevat rauw of vers vlees, zeevruchten, organen en botten en wordt versterkt met superfoods.
  2. Vervolgens word dit mengsel op grote platen gegoten. Welke in een speciale droger worden geschoven.
  3. Het langzame en zachte droogproces aan de lucht verwijdert pathogene bacteriën, terwijl de goedheid van de ingrediënten wordt behouden. Elke batch is vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen.
  4. Als het goed gedroogd is worden de droge platen in hapbare stukken gesneden, en vervolgens getest om te voldoen aan de internationale voedselnormen.
  5. Vervolgens word elke batch weer met de hand verpakt en geleverd aan winkels over de hele wereld.

Ziwi is het droogvoer waar dus al het goede van rauwe voeding met het gemak van brokken.

Ecologisch verantwoord

Ziwi voeding is niet alleen goed voor onze honden en katten, maar ook voor de natuur. Alle voedingsdieren worden gekweekt zonder groeibevorderaars of hormonen. Het scharrelvlees, grasgevoerd vlees en lokaal pluimvee wordt ethisch gefokt volgens de Nieuw-Zeelandse Freedom Principles. En ook de zeevruchten zijn afkomstig van 's werelds best gerangschikte visserijen.

Door het ruime landschap in nieuw zeeland hebben alle dieren de ruimte om te groeien.

Wat zit er allemaal in:

Nu we weten hoe Ziwi gemaakt word, en waar ze de voedingstoffen vandaan halen is het ook belangrijk om te weten wat er dan percies in zit. Nu geven ze natuurlijk niet hun recepten prijs. Maar wel zijn ze duidelijk over wat er allemaal in zit.

Zo zijn alle voedingen Rijk aan vlees, organen, botten en zeevruchten. Hieraan voegen ze superfoods toe. Alle recepten zijn dan ook gemaakt zonder ongewenste koolhydraten en kunstmatige conserveringsmiddelen.

In de natuur consumeren honden hele dieren om in hun voedingsbehoeften te voorzien, waaronder niet alleen spiervlees, maar ook voedselrijke organen en botten. Verrassend genoeg bieden de meeste huisdierenvoeding tegenwoordig weinig variatie of onbeduidende hoeveelheden orgaanvlees. Daarom gebruikt Ziwi minimaal 30% Orgaanvlees en botten. In totaal zitten in de Ziwi brokken tot 97% vlees. Dit is voor honden en katten de meest natuurlijke bron van eiwitten en essentiële aminozuren.

Vocht wordt vaak vergeten als een essentieel onderdeel van de voeding, vooral voor katten. Een vochtrijk dieet is van cruciaal belang voor een gezonde nierfunctie en de gezondheid van de urinewegen. ZIWI bied dan ook een groot aantal nat recepten aan.

De toevoeging van Super foods is ook iets wat Ziwi zo speciaal maakt. Voor mensen kennen wij super foods natuurlijk al in de vorm van lijnzaad, Gojibessen of hennepzaad. Maar ook voor honden zijn er super foods. Ziwi voegt altijd Super Foods toe aan hun voeding. Zo maken ze een mix van koud gewassen groene pens of gevogeltehart, hele Nieuw-Zeelandse groene mosselen en biologische kelp. Deze bevatten veel vitamines, mineralen en antioxidanten om de hersen-, hart- en gewrichtsfunctie te ondersteunen en tegelijkertijd bij te dragen aan de gezondheid van huid en vacht.

Alle producten van Ziwi Peaks

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.